Меркель хоче стати посередником у переговорах України та росії

2
-1
Меркель хоче стати посередником у переговорах України та росії
Колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що може виступити у ролі посередника у мирному врегулюванні конфлікту між Росією та Україною.

Пише 24 канал.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Redaktions Netzwerk Deutschland (RND), зауваживши, що наразі це питання не обговорюється, це лише перспектива, яку вона розглядає.

Меркель зазначила, що до того, як вийти з політики у 2021 році, вона намагалася запобігти українській кризі, але не досягла успіху в цьому питанні.

Путін більше не був готовим до самітів у нормандському форматі. Та і я не досягла успіху в тому, щоб створити додатковий дискусійний формат для Росії та Європи про порядок європейської безпеки паралельно з нормандським форматом,
– розповіла Меркель.

При цьому вона не вважає, що Кремль чекав на її відхід з посади канцлера Німеччини, щоб розпочати повномасштабну війну в Україні.

Мовляв, її відставка могла бути одним із факторів поряд із "виборами у Франції, виведенням військ з Афганістану, стагнації у реалізації Мінських угод".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оте що "годувалося" з рук *уйла хоче стати посередником?!! Може їй вказати напрямок крейсера "мац-ква"..
Відповісти
баба-сука знову стала стурбованою ? чи 30 гривеників вже закінчились ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні