--> Без Зеленського: Меркель, Макрон і Путін обговорили питання Донбасу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Без Зеленського: Меркель, Макрон і Путін обговорили питання Донбасу

5
3
Без Зеленського: Меркель, Макрон і Путін обговорили питання Донбасу
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і лідер РФ Володимир Путін провели онлайн-переговори, в ході яких обговорили ряд питань, зокрема загострення ситуації на сході України. Про це ввечері у вівторок, 30 березня, повідомила пресслужба Кремля, інформує Корреспондент.

Відзначається, що під час бесіди Путін заявив співрозмовникам, що стурбований "спровокованою Україною ескалацією збройного протистояння на лінії зіткнення" на Донбасі, і підкреслив "важливість виконання київською владою всіх раніше досягнутих на вищому рівні домовленостей".

При цьому зазначено, що політрадники лідерів країн "нормандської четвірки" продовжать спільну роботу щодо згаданого питання.

Також у ході розмови сторони торкнулися таких тем: пандемія коронавірусу, обстановка в Білорусі, врегулювання ситуації у Лівії, ситуація в Сирії, співпраця РФ і ЄС, а також арешт опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо, після загибелі чотирьох українських військових під Шумами президент України Володимир Зеленський попросив лідерів країн "нормандії" зробити все можливе для збереження режиму припинення вогню на Донбасі.

У відповідь на це прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що російський лідер поки що не планує розмови із Зеленським, "але за необхідності це дуже швидко може бути організовано".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щооо, обулений "стурбований екскалацією"?!!! А те що оту екскалацію він сам і створив чому не сказав?!!!
Відповісти
Докерувалися "зелені" що вже про Україну говорять без України.
Відповісти
Ще маленький Зєля. Хай підросте.
Відповісти
у дзеленька навязлива ідея : подивитись в очі. всі решта цим стурбовані
Відповісти
Кому в ЄС така Україна зі своїми 80% державної корупції потрібна, нікому. Скаже Путін В.В. я сам зі своєю сусідкою розберуся, так Німеччина та Франція і запишуть в протоколі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні