В РФ повідомляють про раптове зникнення Шойгу

1
4
В РФ повідомляють про раптове зникнення Шойгу
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу раптово зник з публічного простору. Востаннє він з'являвся на публіці 11 березня. Вже 12 днів журналісти його не бачили.

Про це повідомляють російські журналісти-розслідувачі з видань "Медіазона" та "Агентство".

Зазвичай Шойгу дуже активний у ЗМІ. Він значно збільшив штат пресслужби, відомство наполегливо працювало над публічних образом.

До 11 березня Шойгу з'являвся в новинах майже щодня. Тепер в інформаційному просторі зрідка згадують його, але без свіжих світлин та відео.

В оточенні очільника Міноборони країни-окупанта обговорюють, що він має проблеми із серцем.

11 березня Шойгу вручив державні нагороди окупантам, які брали участь у "спеціальній військовій операції". Це відео останнє з його участю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може його тойво-уже шляк трафив!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні