Зробив зауваження: компанія невідомих побила депутата від «ЄС». ФОТО

0
4
Зробив зауваження: компанія невідомих побила депутата від «ЄС». ФОТО
У Херсоні побили депутата місцевої міськради від Європейської солідарності, через зроблене ним зауваження про пітарди.

Про це пише НВ.

Колега депутата Ігоря Осауленка Іван Глухов розповів, що інцидент стався 1 січня. Депутата побили троє невідомих через зауваження з приводу кидання під ноги петард.

Сам Осауленко заявив, що написав заяву до поліції.

«Розслідування буде йти як завжди, у встановлені законом терміни, чекатимемо на результат. Хочу сказати, що слідчий спочатку й не знав, що я депутат, АТОшник, робота велася як із мешканцем міста. Також щиро дякую за професійний підхід з їхнього боку», - написав чоловік у фейсбук.

У поліції розповіли, що за розповіддю Осауленка він із двома друзями йшов дорогою між багатоповерхівками. У цей час з балкона одного з будинків троє невідомих громадян почали кидати петарди, через що і виникла словесна суперечка.

Після суперечки невідомі наздогнали депутата з його товаришами, в результаті чого депутат отримав кілька ударів по обличчю.

Особу одного з трьох нападників вдалося встановити. Наразі його намагаються розшукати та доставити до відділення поліції.

За цим фактом розпочало кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження. Продовжується досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф, громадські чи виправні роботи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні