Ввечері посеред вулиці сталася масова бійка через російську музику. ВІДЕО

0
Ввечері посеред вулиці сталася масова бійка через російську музику. ВІДЕО
Черговий скандал, пов'язаний з прослуховуванням російської музики у громадському просторі, стався у Білій Церкві. Почався він словесною перепалкою, яка дуже швидко перейшла у масову бійку.

Про це пише 24 канал.

Цього разу російську музику захотіли послухати на Таращанському масиві у Білій Церкві. Причому відстоювали її настільки люто, що кинулися у бійку.

Одне з відео демонструє нам, що молодики на всю гучність слухають популярну у 90-х пісню російської виконавиці. Буквально за мить можна почути словесну перепалку. Відразу ж зауважимо, що можливість послухати музику країни-агресорки чоловіки відстоювали вкрай активно. Ось діалог:

– Пісня, б***ь, не понравилась? – реагують на зауваження.
– Так, в Україні війна йде! – наголошує жінка за кадром.
– І шо?! – викрикує молодик.
– В смислі, і шо?! – не стримує емоцій вона.
– То, н***й ти тут сидиш, б***ь? – кричить чоловік.
– То ти н***й тут сидиш?! – запитує жінка.

Увага! На роликах присутня ненормативна лексика. Не рекомендуємо їх до перегляду неповнолітнім, вагітним, а також вразливих людей.



Словесною перепалкою, як ви вже зрозуміли, не обійшлося. На іншому відео вже можна побачити масову бійку. Зауважимо, що її б не сталося, якби молодики, які явно були у стані алкогольного сп'яніння, не вирішили слухати російську музику.

Що кажуть про скандал у поліції
Правоохоронці зазначили, що майже опівночі 21 липня виникла сварка на масиві Таращанському. Причиною став водій автомобіля Mersedes, котрий гучно слухав російську музику. Пізніше між порушниками та мешканцями будинків навколо почалася бійка.

Відомо, що після неї четверо людей звернулися по медичну допомогу. За даними правоохоронців, в однієї з жінок травмована рука.

Уже розпочалося розслідування слідчими Білоцерківського управління поліції Київщини. Воно стосується нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні