У луцькому «‎Сіті Парку»‎ висадили понад 30 дерев. ФОТО

1
-3
У луцькому «‎Сіті Парку»‎ висадили понад 30 дерев. ФОТО
Щороку луцький "Сіті парк" продовжує озеленюватися. Весна 2021-го винятком не стала.

10 квітня рекреаційний комплекс долучився до екоініціативи з висадки одного мільйону дерев "Озеленення Планети", а вже у середу, 14 квітня, представники Громадянського Руху "СВІДОМІ" відправили у землю понад 20 саджанців декоративного дуба та 15 сумахів виргинських.

"Цього року ми посадили понад 20 декоративних дубів на схилі, де зараз ростуть тополі. Проте їх (тополі) “кардинально” кронували і ми не впевнені, чи вони зможуть після цього вижити. Тому, для збереження зеленої зони, вирішили висадити декоративні дуби, які мають міцне коріння та можуть втримувати берег. Разом із цим вони дуже гарно ростуть та будуть візуальною окрасою. Окрім цього, ми збільшуємо кількість уже існуючих насаджень на території. Вдячні, що до роботи долучилося ОСББ, яке базується на території. Також дякуємо “Волинському лісовому селекційно-насіннєвому центру" за надання саджанців", – розповіла директорка "Сіті парку" Христина Назар.

Також до роботи долучилися депутати Луцької міської ради Михайло Наход, Андрій Лучик та представники "СВІДОМИХ" у районній раді Євген Мікоян і Оксана Урбан.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На останньому фото садять між тополями. То вже ті тополі підуть комусь на дрова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні