--> В Україні зробили перше щеплення від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні зробили перше щеплення від коронавірусу

0
2
В Україні зробили перше щеплення від коронавірусу
Індійську вакцину від коронавірусу CoviShield однією з перших доставили в Черкаси, повідомляє Сегодня в середу, 24 лютого.

Туди привезли 16 200 доз вакцин. Її доставили на склад однієї з фармацевтичних компаній.

Очікується, що сьогодні вакцинують перших 100 медиків в обласній лікарні. Першим вакцинували лікаря-анестезіолога Євгена Горенка, який розповів, чому вирішив робити щеплення.

"Вакцинація є одним із маркерів цивілізованості. Я виступаю за вакцинацію, бо краще запобігти, ніж лікувати. На жаль, ми бачили дуже багато поганих моментів, є пацієнти, які відмовляються від вакцинації", - сказав він.

Другою вакцинували старшу сестру реанімаційного відділення Нонну Хачатрян. Саму процедуру щеплення виконувала лікар мобільної бригади Людмила Доценко.

Після уколу пацієнтів обов'язковий контроль лікаря протягом 30 хвилин, щоб убезпечити себе від можливої реакції.

У Черкаській області працюватиме шість мобільних бригад, одна в самих Черкасах, інші в області. Всі вони пройшли навчання в Києві.

Також сьогодні вакцинація повинна початися в Житомирі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні