--> Увага! Волинян попереджають про можливе підняття рівня води у річках та затоплення територій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Увага! Волинян попереджають про можливе підняття рівня води у річках та затоплення територій

0
4
Увага! Волинян попереджають про можливе підняття рівня води у річках та затоплення територій
На території Волинської області може виникнути затоплення територій у деяких районах. Про це повідомляє Волинський обласний центр з гідрометеорології, пише Під Прицілом.

Зокрема, синоптики зазначать, що у зв’язку з відлигою та сніготаненням 23-25 січня на річках басейну Прип’яті очікується підйом рівнів води на 0,1-0,6 метра над рівнями 22 січня на 08 години.

Поступове руйнування льодового покриву, місцями льодохід, можливе формування заторів льоду з різким коливанням рівнів води, подальше затоплення заплавних територій в Ратнівському та Любешівському районах Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні