7 років тримали в труні, катували і ґвалтували

0
-4
7 років тримали в труні, катували і ґвалтували
Подружжя в США викрало дівчину і тримало її в труні 7 років. Випускали тільки для тортур і ґвалтування.

Коллін Стен було 20 років. Вона їхала на вечірку, коли молода пара з немовлям запропонувала підвезти її. Дівчина не підозрювала, що 23-річний Кемерон Гукер насправді полював за рабою, щоб ув'язнити, ґвалтувати і катувати. Про це пише британська Mirror, повідомляє gazeta.ua.

Під час подорожі вона помітила на сидінні поруч з собою дивну коробку з дірою. Пізніше дізналася, що це спеціальний ящик, спроектований робочим лісопилки Гукера. Він був із звукоізоляцією, щоб рабу не чули.



Незабаром після того, як дівчина сіла в авто, вони з'їхали на ґрунтову дорогу, її зв'язали, заткнули рота, та замкнули в ящику. Відвезли за майже 500 км у маєток у штаті Каліфорнія. Гукер підвісив жертву до крокв в підвалі ланцюгами, перш ніж зґвалтувати і зайнятися сексом зі своєю дружиною Дженіс.

"Я була нажахана. Дженіс спокійно спостерігала, як Кемерон катував мене, а тоді вони займалися сексом на очах у мене. Я була впевнена, що вони збираються вбити мене", - розказує Коллін, якій зараз 62 роки.

Її історію показали у фільмі "Дівчина в коробці", де розповідається, як вона жила, замкнена в коробці 23 год на добу. Її випускали тільки, щоб ґвалтувати, катувати, бити, зокрема, струмом чи розтягувати руки й ноги.

Гукер промивав жертві мізки, змусивши повірити, що працює на організацію, яка вб'є її та сім'ю, якщо спробує втекти. Тільки після того, як дівчина підписала контракт про рабство, їй дозволили частіше допомагати з дітьми та по господарству.

Через 3 роки контроль Гукера почав слабшати. Він зробив Коллін своєю другою дружиною. Дженіс казала, що чоловік знущався також над нею з 15 років, і погодився зупинитися лише в тому разі, якщо дозволить йому знайти рабиню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні