У Нововолинську викрили наркодиллерів

0
0
У Нововолинську викрили наркодиллерів
У Нововолинську поліція продовжує очищати місто від наркозбувачів. Про це повіломляє поліція Волині.

Пише Волинь правда.

Зокрема, сьогодні, 23 грудня, затримали трьох осіб, які розповсюджували заборонені речовини в цьому місті.

Так, під час обшуків у 49-річної місцевої жительки та її 37-річного співмешканця виявили наркотичні засоби та психотропні речовини, мобільні телефони, банківські картки, зіп-пакети та інші речі, які могли використовуватись у їх злочинній діяльності. Також правоохоронці задокументували три факти збуту заборонених речовин цими зловмисниками з метою особистого незаконного збагачення.

Наразі їх затримали, їм оголосили підозри. За такі злодіяння жінці й чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Також сьогодні в Нововолинську поліцейські задокументували кілька фактів збуту наркотиків ще однією місцевою мешканкою, 1997 року народження, яка реалізовувала психотропи на території міста. Нині жінку також затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішують питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні