--> Синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді

0
5
Синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
Середня місячна температура в листопаді очікується в межах 1-8 градусів тепла (в горах 0-3 градусів тепла). У західних областях це близько середніх багаторічних значень, на решті території – на 1-1,5 градусів вище від середніх багаторічних значень.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозом синоптиків, місячна кількість опадів очікується у східних і Сумській областях менше від норми – 28-32 мм, на решті території в межах середніх багаторічних значень – 37-65 мм, у горах – до 110 мм.

“У листопаді в більшості областей відбувається перехід середньої добової температури повітря через 5 градусів у бік зниження, місцями на півдні Одеської області і Криму – в грудні, в гірських районах, на сході і північному сході країни – в кінці жовтня”, – йдеться в повідомленні.

За даними спостережень, середня місячна температура повітря листопада складає 0-7 градусів тепла. Абсолютний максимум температури повітря становить 16-24 градусів тепла, в Чернівецькій, центральних, південних областях та в Криму – місцями 25-29 градусів.

Абсолютний мінімум – 15-24 градусів морозу, в північних, східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях місцями 25-31, на півдні Криму та Одеської області 8-13 градусів морозу.

Середня місячна кількість опадів становить 30-61 мм, в Карпатах і на Закарпатті – до 62-142 мм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні