В Україну повертається сніг і нічні морози: прогноз на початок тижня

0
0
В Україну повертається сніг і нічні морози: прогноз на початок тижня
У віторок та середу, 6-7 квітня, в Україні очікується зниження температури до -2. Сніг прогнозують на Заході України.

Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

У вівторок, 6 квітня, дощ зі снігом і нічні заморозки метеорологи прогнозують на Заході. Там температура вдень знизиться до показників 2-10 градусів тепла. Вночі буде від -2 до +3. На Півночі температура коливатиметься від 9 до 11 градусів тепла, вночі - від -1 до +1 градуса. У Центрі очікується 9 - 12 градусів тепла, вночі - від -1 - 1 градуса тепла. На Сході буде тепліше - від 11 до 13 градусів тепла, вночі - 0-2. На Півдні днем прогнозують від 10 до 14 градусів, вночі - 2-4.

У середу, 7 квітня дощова погода накриє всю територію України. На запде очікуються сильні дощі, місцями зі снігом. На Заході вдень буде 3-6 градусів тепла, вночі - від -1 до -2. На Півночі днем 7-15, вночі - 2-5 градусів. У Центрі і на Сході днем - 9-16 градусів, вночі - 3-6. Найтепліше в неділю буде на Півдні - вдень 10-16 градусів, вночі - 5-7.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні