--> Прогноз Білла Гейтса щодо COVID-19: до кінця року справи стануть гіршими | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прогноз Білла Гейтса щодо COVID-19: до кінця року справи стануть гіршими

0
-1
Прогноз Білла Гейтса  щодо COVID-19: до кінця року справи стануть гіршими
Пандемія коронавірусу до кінця поточного року через сезонність інфекції посилиться, але вже на початку 2021 року ситуація може покращитися. Оскільки медицина, ймовірно, зможе надати людству ефективні і перевірені препарати проти COVID-19.

Таку думку висловив голова корпорації Microsoft Білл Гейтс на віртуальній конференції GeekWire Summit, пише видання Inc.

За його словами, протягом осені буде спостерігатися зростання кількості виявлених випадків і смертей від коронавірусу. Гейтс каже, що "від цього дня і до кінця року справи стануть ще гіршими". Крім того, він прогнозує, що пандемія не закінчиться і люди не повернуться до звичного життя, поки інфекцію не вдасться взяти під контроль у кожному куточку планети.

"Ми не повернемося до нормального життя, поки не позбудемося цього вірусу в усьому світі. Глобальне знищення вірусу за активної співпраці країн - це те, що потрібно робити", - висловився він.

Однак, на думку Гейтса, уже в 2021 році ситуація почне поліпшуватися. Тоді, з його слів, стануть доступними ефективні ліки, які застосовуватимуть для боротьби з хворобою.

"Гарна новина полягає в тому, що до кінця року або на початку наступного почнуть з'являтися більш ефективні терапевтичні препарати, в першу чергу моноклональні антитіла ", - сказав він.

Гейтс пояснив, що моноклональні антитіла утворюються клонуванням клітин імунітету - лейкоцитів. Ці антитіла специфічно націлені на певні ділянки на частинках патогена. Подібну терапію під час лікування коронавірусу отримував президент США Дональд Трамп.

Бізнесмен також сподівається, що з'являться перші вакцини. Це, зокрема, дозволить почати відновлення повноцінного навчального процесу в школах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні