Білл Гейтс дав свіжі прогнози щодо майбутнього планети

0
7
Білл Гейтс дав свіжі прогнози щодо майбутнього планети
Повернення до нормального життя після пандемії має відбутися до кінця 2022 року. Таку думку висловив засновник компанії Microsoft Білл Гейтс у поширеному 25 березня інтерв’ю польському телеканалу ТVN24 і виданню Gazeta Wyborcza, пише УНН.

До кінця 2022 року ми маємо практично повністю повернутися до нормального життя, якщо будемо працювати разом”, — сказав він.

Це (пандемія) неймовірна трагедія. Ми в змозі оцінити втрати для економіки, але не можемо оцінити втрати, пов’язані з освітою, і тим, як на нас вплинули обмеження, які нам довелося ввести, щоб уникнути смерті великої кількості людей”, — зазначив Гейтс.

Він зазначає, що наближається завершення пандемії для США і Європи.

Ймовірно, до кінця року обсяг вакцинації досягне рівня, коли захворюваність почне падати, хоч і буде далека від нульової. Однак повернуться, наприклад, нормальні заняття в школах. Але поки ми не позбудемося пандемії у всьому світі, у нас буде багато таких обмежень, як маски і заборона масових заходів”, — вважає Гейтс.

При цьому він підкреслив, що багато країн могли б впоратися з ситуацією набагато краще, якщо звернулися б “до потрібних вчених, які рекомендували б стежити за кількістю тестів і подбати про ізоляцію”.

Найважливіше, що були такі люди, як я, які попереджали і говорили про ризик. За невелику ціну можна було приготуватися і уникнути проблем. На жаль, рекомендовані інвестиції не були реалізовані. Серед них була пропозиція, щоб мати можливість якомога швидше діагностувати хворих”, — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні