Пам'ятник Кобзарю на Волині не потрапив до Книги рекордів України

0
-1
Пам'ятник Кобзарю на Волині не потрапив до Книги рекордів України
Пам'ятник Кобзарю у Ковелі не потрапив до Книги рекордів України, у номінації "Найвищий бронзовий пам’ятник Тарасу Шевченку в Україні".

Реєстрація рекорду мала відбутися 22 серпня з нагоди 15-річчя встановлення монумента. Однакм Ковельська міська рада не виділила грошей на реєстрацію. Мова про 20 тисяч гривень.

Про це розповіла Суспільному Волині ініціаторка встановлення рекорду Ольга Яремчук.



"Вчора ввечері ми дізналися, що влада міста не виділила гроші і представники Національного реєстру не приїдуть. Усно нам обіцяли, що проплата буде", каже Ольга Яремчук.

Ініціатори реєстрації рекорду 19 серпня звернулися листом до міського голови Ковеля з проханням посприяти встановленню рекорду і дати вказівку відповідним службам одягнути пам'ятник у вишиванку. Виконком Ковельської міськради зареєстрував звернення.

Минулого тижня міськрада опублікувала у соцмережах опитування. Ковельчан владці просили висловити свою думку, щодо реєстрації рекорду "Найвищий бронзовий пам’ятник Тарасу Шевченку в Україні". За результатами опитування 86% підтримали ініціативу.

Зі слів Ольги Яремчук, пам'ятник Шевченку у Ковелі таки потрапить до Книги рекордів України: "ніхто реєстрацію не скасовував, пам'ятник номіновано, але рекорд зареєструють коли буде проплачено кошти".

Ковельчанка сказала що наступного тижня вестиме перемовини з міськрадою про можливість виділення грошей на реєстрацію рекорду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні