Українка увійшла до Книги рекордів Гіннеса: що вона зробила

0
Українка увійшла до Книги рекордів Гіннеса: що вона зробила
35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель".

Про це повідомили на сайті Guinness World Records, пише OBOZ.UA.

Загалом волосся Насирової майже на метр довше за її зріст, що складає 1 м 65 см.

Вона зазначає, що ніколи масштабно не підстригала довжину, однак лише злегка підрізала кінчики, щоб підтримувати хороший стан. Зокрема, Алія вважає, що її вчинок може стати прикладом для людей, щоб полюбити свою природню красу.

"Сподіваюся, моя історія надихне читачів полюбити їхню природну красу. Я художник і вважаю, що кожна людина прекрасна, навіть якщо вона виглядає "по-іншому", – промовила Насирова.

За її словами, рушійною силою почати відрощувати волосся стала бабуся і мама, які мали довгі пасма. Зокрема, персонажка із діснеївського мультфільму "Рапунцель: Заплутана історія" – Рапунцель – стала ледь не найбільшим натхненням.

На догляд за "гривою" вона витрачає чимало часу, тому, за словами художниці, голову доводиться мити один раз на тиждень. В час цього щосемиденного ритуалу їй доводиться витрачати близько двох годин для нанесення та витримування маски та близько доби для повного висихання. Жінка розповіла, що не полюбляє використовувати фен.

"Я дотримуюся кількох простих правил, щоб зберегти здоров’я свого волосся: не фарбуюся, користуюся лише натуральними продуктами й дуже рідко використовую хну, наношу на волосся натуральні маски й масла, в основному готую їх сама, ніколи не розчісую мокре волосся і не користуюся феном. А також те, що я регулярно підстригаю посічені кінчики, я їм здорову їжу і не вживаю алкоголю. Я приймаю вітаміни та роблю масаж шкіри голови, іноді відвідую море чи океан, щоб просочити волосся всіма природними мінералами", – розповіла вона секрети свого догляду.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні