У Володимирі виставили на огляд різдвяні інсталяції. ФОТО

0
2
У Володимирі виставили на огляд різдвяні інсталяції. ФОТО
Уже традиційно, 19-го грудня на огляд виставили новорічно-різдвяні композиції конкурсу «Зимова феєрія» у Володимирі-Волинському. Вони розташовані на площі Героїв.

Цьогоріч участь у конкурсі взяли учні усіх шкіл міста, учні художньої школи, вихованці ЦПО, студенти педагогічного, агротехнічного та вищого професійного училища, а також діти із арт-студії “Фіглі-Міглі”, - пише "Буг".

Як повідомила Лариса Кулікова, заступник міського голови, це була робота студентів вищого професійного училища і за цим фактом вже підготували звернення до поліції.

“Ми звернення написали, а поліція буде переглядати записи з камер відеоспостереження. Композиція була повністю зроблена, але невідомі забрали зверху оформлення – лишився тільки каркас. Це крадіжка”, – прокоментував БУГу Роман Віслобоков, начальник відділу культури та туризму виконкому Володимир-Волинської міськради.

У коментарях під дописом Олена Крищук повідомила, що композицію студенти ВПУ відновили:

“Сьогодні саме такий був настрій відродити ще раз. Нас знищують, а ми зростаємо. Шкода за минуле, зате радісно за майбутнє. Лише гнома родич стоятиме на території нашого ВПУ”, – написала вона.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні