У Володимирі вирішують, на якому фоні краще фотографуватися

0
3
У Володимирі вирішують, на якому фоні краще фотографуватися
У Володимирі замість понищеної вандалами інсталації "Я люблю Володимир-Волинський" планують встановити нову фотозону зі зізнанням любові до міста. До розгляду громадськості пропонують два проекти.

Про це пише газета "Слово правди".

Нагадаємо, торік вандали понищили об'ємний напис, який встановили у липні 2016 року, а інформаційну табличку «Храм Іоакима та Анни» кинули на лобове скло автівки, яка стояла поруч.

За словами головного архітектора міста Тараса Киби, замість знищеної вандалами інсталяції «Я люблю Володимир-Волинський» пропонують встановити нову фотозону із зізнанням у любові до міста – більшу і, так би мовити, «повнотекстову».

Зробити це планують не за кошти міського бюджету – гроші на відновлення «туристичної родзинки» виділені з держбюджету за сприяння нардепа Ігоря Гузя.

Отож, на розгляд громадськості представлено проекти двох місцевих авторів – художника Івана Сакуляка та архітектора Андрія Гнатюка.

Обидві інсталяції схожі за концепцією – напис «Я люблю Володимир», де слово «люблю» замінене фігурою серця. Але якщо Іван Сакуляк пропонує використати старовинний шрифт і у фігуру серця помістити герб Володимира-Волинського, то Андрій Гнатюк пропонує більш сучасне накреслення літер, а буква «В» у назві міста у його варіанті є водночас і зображенням серця.

Котрий із варіантів обрати? Яку інсталяцію хотіли б бачити в центрі міста біля костелу Іоакима та Анни ви?

Свої міркування володимирчан закликають адресувати у відділ архітектури та будівництва міськвиконкому або ж ділитися ними на шпальтах газети "Слово правди" або в коментарях на сайті газети.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні