--> Де у Луцьку замовити смачні гарячі обіди* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де у Луцьку замовити смачні гарячі обіди*

0
-4
Де у Луцьку замовити смачні гарячі обіди*
Дотримуватися раціону – запорука здоров’я кожної людини. Однак в сучасному ритмі люди часто не мають часу на, скажімо обід, тож виручити може броварня «Карабас Барабас», яка привезе смачні страви у будь-яку точку міста.

Дуже часто «завал» на роботі, або ж просто не бажання виходити в мороз на вулицю стає причиною того, що люди пропускають обід. Однак це може відчутно зобразитися на самопочуття, а якщо додати ще й стреси на роботі, то матимемо цілий «букет» проблем.

Тому, попри все обід має бути за розкладом. Тому броварня «Карабас Барабас» пропонує сервіс доставки. Так, лише зателефонувавши у заклад й витративши кілька хвилин можна отримати гарячі страви української кухні у будь-який куточок Луцька.

Наразі в закладі пропонують три вид комплексів, тож кожен має можливість поласувати улюбленими стравами. До слова, замовляти на доставку можна й будь-які інші позиції з меню.

Телефон для замовлення: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні