Як харчуватися у спеку в Луцьку*

0
20
Як харчуватися у спеку в Луцьку*
Червень у Луцьку видався доволі спекотним. Однак, аби організм добре пережив цю пору потрібно правильно харчуватися.

Влітку важливо дотримуватися певних правил, аби організм адаптувався до спеки. У тому числі це стосується й харчування. До того ж, якщо гарна погода, то часом не хочеться стояти біля плити й готувати, адже краще провести цей час на свіжому повітрі. А в обід й з офісу не хочеться кудись потикатися, адже сонце найбільш пекуче.

Проте, рішення є – замовити улюблену їжу на доставку. Чимало лучан вже оцінили цю послугу з броварні «Карабас Барабас». Замовити усі позиції з меню можна просто зателефонувавши у заклад. Готують тут смаколики української та європейської кухні.

Також можна замовити пиво власного виробництва та закуски на компанію, скажімо, якщо ви плануєте подивитися футбол з друзями. Звісно, є й бізнес-ланчі, тож для тих, хто не має бажання, або ж часу виходити у спекотну погоду надвір – це чудовий варіант.
При замовленні від 150 гривень доставка по Луцьку – безкоштовна.

Окрім того, є чимало й інших переваг. Так, якщо ваш чек становить 350 гривень – броварня дарує літр крафтового пива, а при замовленні від 500 – 2 літри. Отримати безкоштовно пиво власного виробництва можна й при замовленні трьох піц.

Переглянути меню можна на сайті https://karabasbarabas.com.ua/ броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні