Що смачного можна замовити з доставкою на обід у Луцьку*

0
-2
Що смачного можна замовити з доставкою на обід у Луцьку*
Іноді дедлайни не дозволяють вирватися з офісу, аби нормально поїсти. В такому разі можна замовити їжу на роботу. Наприклад, скористатися послугами доставки їжі від броварні «Карабас Барабас».

Термінові проекти, або ж звітність у кінці місяця – усе це може стати не лише причиною стресу, а й проблем зі здоров’ям, адже часто у швидкому ритмі ми не встигаємо нормально поїсти.

Якщо ж можливості вийти на обід немає, то варто бодай виділити кілька хвилин на їжу, яку вам привезуть на замовлення на офіс.

У броварні «Карабас Барабас» є чималий вибір страв. Зокрема, замовити можна й комплексні обіди. За доволі невелику плату ви отримаєте перше, друге й навіть узвар.

Для тих, хто полюбляє піцу – це теж може стати непоганим перекусом. Просто оберіть улюблений смак й обідайте в задоволення. До речі, раптом хтось полюбляє смакувати її з соком – його теж можуть привезти.

Ще один чудовий варіант, особливо у холодну пору – замовити гарячу страву: борщ, бограч, солянка, чи щось інше – не лише втамує голод, а й покращить самопочуття.

Звісно, ідеальний варіант й пательня. Адже тут вам і м'ясо й картопелька, й усе це смачно приготоване.

Замовити доставку страв можна за телефоном: 066 600 400 2, а меню переглянути на сайті закладу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні