«Що це за провалля, не знаю», – у Луцьку бус влетів у яму

0
-3
«Що це за провалля, не знаю», – у Луцьку бус влетів у яму
У Луцьку на розі вулиць 8 Березня та Огієнка бус в’їхав у яму.

Про це повідомляє «Суспільне. Волинь».

Водій Анатолій Бортнік каже: їдучи, відчув різкий удар.

«Глянув: між колесами – оце от «радість». Почав зупиняти машини, їхала поліція. Кажу: «Допоможіть, бо ж виїхати треба». Щоб задніми не в’їхав колесами. Вони сказали, що їдуть на виклик – не мають змоги цього зробити. Зупинив автобуса. Вийшов чоловік – він вже покерував, як мені виїхати. Он автомобіль стоїть. Я не знаю, наскільки він пошкоджений. Чекаю, щоб патрульна поліція приїхала, зафіксувала подію, тому що прийдеться ремонтувати автомобіль. Поставив сюди-от загорожу, тому що ямка тут велика, щоб не їздили сюди, не збільшували її. Гілок познаходив – поставив, щоб люди не попадали. І чекаємо реакції служб, які мають за це відповідати».

Лучанка Анна-Марія Демчук, яка тут гуляла, побачивши яму, одразу почала телефонувати в різні служби.

Микола Осіюк, головний інженер департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради, прибувши на місце, оглянув провалля і почав комусь телефонувати.

«Я «Водоканалу» вже сказав, бо тута збоку люк, – каже він у слахавку. – Але чи то люк зливової, чи то люк води, не знаю. Тута хлопці добрі голляк наставляли».

Журналісту Микола Осіюк чесно зізнався, що не знає, чому утворилася яма.

«Що це за провалля, не знаю, чесно, не можу вам сказати. Бо не видно мереж. Отут якийсь люк є. Чи то водопровідна мережа, порив, чи каналізація, чи зливова (каналізація – ред.). Зара будемо його засипати поки що. А там будемо розбиратися».

Більше – у відео.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні