--> Під час ярмарку на Волині збирали кошти для хворої дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час ярмарку на Волині збирали кошти для хворої дитини

1
7
Під час ярмарку на Волині збирали кошти для хворої дитини
На благодійному ярмарку в школі села Дубове Ковельського району для хворого хлопчика зібрали майже 35 тисяч гривень.

Захід відбувся в неділю, 18 листопада, у місцевому Центрі культури і дозвілля.

Про це написав Роман Троцюк на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Центр Культури і Дозвілля с. Дубове зібрав велику кількість небайдужих людей. Учнівський та педагогічний колективи ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.» організували благодійні ярмарок та концерт з метою збору коштів на лікування Козулі Олександра, учня 6 класу цього навчального закладу.

Дуже приємно було бачити у залі кожного, хто вирішив відкласти свої справи і турботи і прийти підтримати Сашка. Учні разом з батьками старанно готувалися до ярмарку. Маленькі продавці пропонували різноманітну смачну домашню випічку. Вразила велика кількість відвідувачів які, не шкодуючи коштів, розкупили всі смаколики.

По завершенні ярмарку гостей чекав гарний концерт. Сьогодні маленькі артисти разом із своїми керівниками, особливо готувалися, адже мали благородну мету – допомогти товаришу повернутися до своїх друзів. Всі зібрані кошти будуть передані батькам учня опорного навчального закладу «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.» – Козулі Олександра, який хворіє вже майже рік.

На даний момент Сашко потребує дороговартісного лікування. Ми маємо надію, що цей невеликий внесок та допомога всіх небайдужих людей допоможе йому повернутися до повноцінного життя. Адже життя - це найцінніша річ, і кожна людина має пройти цей шлях із світлими помислами і добрими справами.

На заході було зібрано близько 35 тисяч гривень, з них 22 тисячі гривень – під час ярмарку. Збір коштів триває. Небайдужих людей просимо долучитися.

Минулого тижня благодійний ярмарок, з метою збору коштів для Сашка, відбувся у школі с. Бахів", - пише Роман.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
організатори концерту, коли вдягаєте дітей на сцену у вишиванки - ну взуйте їх в туфельки, будь-ласка!!!! Зимові чоботи і блузочки зі сцени дивляться д и к о !!!! (3-є фото з кінця)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні