Гройсман розповів про долю волинських шахт. ВІДЕО

1
-3
Гройсман розповів про долю волинських шахт. ВІДЕО
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, що нині в країні погашають заборгованість перед волинськими шахтарями.

Про це йшлося у програмі «Відверто з Володимиром Пащенком», що на «12 каналі».

Нагадаємо, чиновник приїхав до обласного центру Волині у четвер, 23 серпня. У рамках робочого візиту Володимир Гройсман спершу оглянув місцевий завод «Мотор», а потому вирушив на прогулянку вулицею Лесі Українки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Нє, ну простий, мона підійти»: Гройсман випив кави у центрі Луцька

Під час прогулянки чиновника зустріла директорка Луцького ЦНАПУ Лариса Карп’як, яка подарувала йому сертифікат на відвідування Центру надання адміністративних послуг без черги.

Так, під час інтерв’ю Володимир Гройсман сказав, що особисто доручив Міністру енергетики та вугільної промисловості України збільшити продуктивність волинських шахт та збільшити видобуток.

«Нам потрібне вугілля сьогодні для теплової генерації і для тепла вцілому. Ми в цьому зацікавлені, тому будемо погашати заборгованість доти, доки не виведемо ситуацію з тотальної кризи, в якій вона знаходиться вже багато років», - сказав Прем’єр-міністр.

Він додав, що середня різниця між вартістю вугілля на ринку і тим, що видобувають шахтарі – 3 тисячі гривень.

«Тобто ми маємо дотувати на тонну мінімум 3 тисячі гривень. Проблема в тому, що шахтарі на малопродуктивних шахтах видобули вугілля, коли б його продати, то воно коштує на 3 тисячі дешевше, ніж в наших», - пояснив Гройсман.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б розповів про долю мільйонів доларів які вкрав зі своїм папашою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні