«Ми другі в Європі по видобуванню газу», – Володимир Гройсман

2
0
«Ми другі в Європі по видобуванню газу», – Володимир Гройсман
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів про те, що перемовини Уряду з Москвою про поставку газу – це диверсія.

Про це йшлося у програмі «Відверто з Володимиром Пащенком», що на «12 каналі».

Нагадаємо, чиновник приїхав до обласного центру Волині у четвер, 23 серпня. У рамках робочого візиту Володимир Гройсман спершу оглянув місцевий завод «Мотор», а потому вирушив на прогулянку вулицею Лесі Українки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Нє, ну простий, мона підійти»: Гройсман випив кави у центрі Луцька

Під час прогулянки чиновника зустріла директорка Луцького ЦНАПУ Лариса Карп’як, яка подарувала йому сертифікат на відвідування Центру надання адміністративних послуг без черги.

Зокрема, у інтерв’ю Гройсман заявив про те, що Україна витрачає 33 мільярди кубів газу, а добуває – 16.

«Решту ми купуємо на ринку. А на ринку навіть українського видобутку, але приватний, він вартує 11 тисяч», - каже Володимир Гройсман.

«Наша головна стратегія – видобувати ці 33 мільярди кубів газу в Україні. Запасів достатньо. Я взагалі не розумію, якого дідька Уряд їздив в Москву домовлятись про поставку газу в Росію. Відбувалася, фактично, диверсія. Ми другі у всій Європі по запасам газу. У нас газу більш, ніж достатньо. Але його потрібно розробляти», - зазначив Прем’єр-міністр.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Другі по видобутку і перші по споживанню. Наповнимо бюджет з митниці. Заробітчани - це добре бо везуть валюту. Чим дешевша гривня, тим краще. Абсолютно неадекватна людина. Дайте йому сертифікат на безкоштовне відвідування психлікарні в Липинах. Я вам покажу як керувати країною. Показав. Дятел тупорилий. Поцілуйте його в сраку.
Відповісти
А по експорту лісу ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні