Генерал ЗСУ попередив про прикордонні бої у двох областях України

0
Генерал ЗСУ попередив про прикордонні бої у двох областях України
Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків.

Про це пише Еспресо.

"Окремо, що стосується Сум та Харкова, то росіяни мають певну кількість сил та засобів на рівні 50 тисяч, які вони розмазали по територіях Брянської, Бєлгородської та Курської областей, але їм цього явно недостатньо для початку наступальних дій. Однак це може дати противнику спроможність ведення прикордонних боїв з метою відтягування наших сил та засобів від російсько-українського фронту. Це вони роблять досить ефективно", – зазначив генерал.

На думку Кривоноса, на інших напрямках ситуація залишається складною.

"Росіяни мають потужну перевагу у кількості артилерії, пануванні у повітрі, також у чисельності людей, які ведуть наступальні дії на певних ділянках фронту", – розповів він.

Генерал додав, що наразі одне з головних завдань для української влади – не тільки забезпечення бійців ЗСУ на фронті необхідною кількістю зброї, а й забезпечення людьми, щоб мати можливість проводити ротацію військових, які виснажуються в окопах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні