Чоловік серед вулиці зарізав школяра через відмову закурити

0
Чоловік серед вулиці зарізав школяра через відмову закурити
Подія сталася 6 квітня пізно ввечері в Одесі на вулиці Варненській, коли двоє неповнолітніх однолітків поспішали додому до настання комендантської години. Дорогою їх гукнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку та штовханину.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Один з підлітків використав сльозогінний балончик, втік і зателефонував до приватної охоронної фірми з проханням допомогти.

Коли він повернувся – його друг лежав на землі у крові, а незнайомців вже не було. Хлопець викликав швидку. Приїхали охоронці, намагалися надати пораненому першу допомогу, але він помер до приїзду медиків. За попередньою інформацією, нападник вдарив його ножем у груди, пошкодивши серце.

Наступного ранку нападника затримали в орендованій ним квартирі у Хаджибейському районі. Ним виявився 24-річний мешканець Харкова. Він розповів слідчим, що викинув ніж, яким вдарив школяра, на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Поліцейські вилучили зброю та скерують її на експертизу.

Наразі підозрюваний під вартою. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні