Чиновники шукатимуть тих, хто засмердів Луцьк

3
1
Чиновники шукатимуть тих, хто засмердів Луцьк
Луцька мерія створить тимчасову робочу групу щодо проблеми поширення неприємного запаху в місті.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря міської ради Григорія Пустовіта.

До складу групи увійшли заступник міського голови Олександр Рачков, начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк, начальник відділу генерального плану міста управління містобудування та архітектури Антоніна Лохманова, заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула, директор КП «ВОЛИНЬПРОЕКТ» Анатолій Доротій, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, депутати Луцької міськради Андрій Козюра, Ігор Поліщук, Євгеній Ткачук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась та інші.

Варто зазначити, що у середу, 25 квітня, у кабінеті заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. З'ясувалось, що він причетний до корупційної схеми. Наразі посадовець у лікарні. Також фігурантами у справі є Леонід Герасимюк і Євгеній Ткачук.

Робоча група повинна встановити причини та джерело поширення смороду.

Нагадаємо, 23 квітня лучани подали петицію з проханням розібратися з неприємним запахом у місті. Мешканці різних мікрорайонів міста скаржились на сморід від каналзацій. Також на 33-му і 40-му мікрорайонах днями смерділо від викинутих шкур тварин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повідомте коли чиновники вийдуть на пошуки смороду. Як працюють пошукові собаки бачив, а от як чиновники будуть брати слід не бачив. Хочу подивитись.
Відповісти
Який Рачков??? Він в СІЗО. А місто засмердів укроп...
Відповісти
Що там шукати? То Рачков з Недопадом та малим Полішуком засмородили все з своїм паном на чолі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні