У Луцьку в супермаркеті дитині продали фарш зі смородом

0
У Луцьку в супермаркеті дитині продали фарш зі смородом
У Луцьку в супермаркеті SPAR дитині продали протермінований курячий фарш.

Про інцидент у фейсбук-спільноті «Теревені про Луцьк» написала Олеся Власюк, пише Конкурент.

Обурливий випадок стався 20 квітня в супермаркеті SPAR на вул. Соборності, 6 у Луцьку. Зі слів жінки, вакуумований курячий фарш, виготовлений 03.04.24 р. (придатність 7 діб), продавець, перевіривши на етикетці, чи він курячий, продав неповнолітній дитині.

«Це вже переходить всі межі!» – зазначила жінка.

Жінка повідомила, що наступного дня має намір звернутися до адміністратора супермаркету.

«Цей сморід дохлятини навіть описати важко, але заради того, щоб завтра заставити хоча б понюхати його адміністратора, мій балкон трохи потерпить», – додала вона.

Як видно зі скрінів у дописі, з Олесею Власюк сконтактувала директор з маркетингу мережі SPAR Катерина Футрук. Вона попросила вибачення за прикрий інцидент та пообіцяла перевірити, чи були дотримані технологічні процеси, а також провести бесіду з працівниками. Окрім того, вона поцікавилася, як буде зручно відшкодувати вартість товару.

Згодом лучанці повернули гроші за протермінований товар, але вона на цьому не зупиняється.

«Буде звернення в зооветеринарну службу, щоб більше такі випадки не повторювалися. Якби протермінування було б в один день, я б ще зрозуміла, але 10 днів – це повний перебір на м'ясну продукцію», – пояснила вона.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні