Лучани просять мерію розібратися зі смородом у місті. ВІДЕО

2
-1
Лучани просять мерію розібратися зі смородом у місті. ВІДЕО
В Луцьку знову сморід. Останніми днями лучани залишають на гарячу лінію 15-80 близько 70 звернень щодо смороду на день.

Про причини неприємного запаху у понеділок, 23 квітня лучани, які мешкають у тих мікрорайонах, де найбільше тхне, спробували дізнатися у начальника відділу екології Анатолія Гламазди і заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

"Неможливо провітрити кімнату. Дитина в хаті. В нас 8 поверх, завжди спекотно, постійно з відкритими вікнами. Тепер ми не можемо відкрити вікна. Мені здається, що запах як з каналізації", - каже мешканка проспекту Соборності Світлана Ярмолюк.

Нагадаємо, начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда вважає, що неприємний запах у багатьох районах міста виникає через вентиляцію міської каналізації.

Раніше повідомлялося, що перший заступник міського голови Григорій Недопад вважає, що сморід може виникати за межами Луцька – у селі Гірка Полонка, чия каналізаційно-насосна станція не справляється з потужностями. Натомість у місті начебто немає причин для неприємних запахів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це сморід йде з Луцької ради і мерії. Пора викинути звідти всі політичні та чиновницькі трупи! Ваш час вийшов хапуги і тріпачі!
Відповісти
Викунути - підтримую. Коли йдемо викидати ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні