--> У Луцьку смердить каналізація, - еколог | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку смердить каналізація, - еколог

4
0
 У Луцьку смердить каналізація, - еколог
Начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда вважає, що неприємний запах у багатьох районах міста виникає через вентиляцію міської каналізації.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, перший заступник міського голови Григорій Недопад вважає, що сморід може виникати за межами Луцька – у селі Гірка Полонка, чия каналізаційно-насосна станція не справляється з потужностями. Натомість у місті начебто немає причин для неприємних запахів.

Анатолій Гламазда розповідає, що цього тижня працівники відділу екології міськради були на Цукровому заводі та перевірили очисні споруди. Запахи на цих ділянках в нормі, і на місто вони не поширюються.

«Думаю, що неприємний запах у місті виникає через очистку каналізаційно-очисних споруд у Луцьку. Справа в тому, що час від часу вмикається вентилізаційний процес, який викачує повітря з каналізаційно-насосних станцій», - розповідає посадовець.

Він додає, що у Луцьку майже 20 насосних станцій, які перекачують нечистоти. Коли ж вмикають ці вентилятори, аби почистити запах, він поширюється.

«Вентиляцію вмикають 2-3 рази на добу. Якщо погода хороша – все нормально, а якщо низький тиск – сморід поширюється у районах міста. Інших викидів немає, це скоріше через цей технологічний процес», - зазначив Анатолій Гламазда.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну ясно,пояснили ,а що зробити ви можете,щоб цього сморіду не було,а раніше ці насоси не включались?чого тильки останім часом виник сморід?
Відповісти
Приступа вже смердить у с.Гірка Полонка......((((((((((((
Відповісти
Проголосуй за нас і бонусом до смороду отримай гівно в унітазі
Відповісти
Зливають нечистоти по всьому місту виробники так звано1 ковбаси.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні