Повідомили, за що заступник мера Луцька Рачков взяв хабар

5
-3
Повідомили, за що заступник мера Луцька Рачков взяв хабар
Трьох посадовців міськради, у тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова затримали під час одержання ними неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Як повідомили правоохоронці, посадовці вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

25 квітня 2018 року трьох посадовців міськради затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

Нагадаємо, у кабінеті та автомобілі Олександра Рачкова провели обшуки. Його після цього з тахікардією забрали до лікарні.

Також до справи можуть бути причетні головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк, керівник міського відділу архбудконтролю Юрій Маслюк та депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук.

Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події.

"Окрім того, у ході документування злочинних дій заступника Луцького міського голови встановлено факт його посередництва під час вимагання Головою одного з судів області неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження", - додали у прокуратурі.

Служетельку Феміди також затримали 25 квітня 2018 року під час одержання неправомірної вигоди в сумі 10 тис. доларів США.

Наразі проводяться слідчі дії, а також обшуки за місцем роботи та місцем проживання фігурантів, в ході яких грошові кошти, котрі раніше частинами передавалися в якості неправомірної вигоди, відшукані та вилучені.

Вирішується питання про затримання фігурантів провадження в порядку ст. 208 КПК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто трьох? Тільки один -Рачков?
Відповісти
кого ще "пресуюють" ?
Відповісти
Ото завжди так,спочатку незаконно будують а потім через хабарі легалізують..Примусити незаконний будинок розібрати то іншим незахочетьсч " підпільно будувати"...
Відповісти
Ось вам і джерело смороду, пане Пустовіт!!!
Відповісти
Земельно-архітектурній мафії це як укус бджоли. Несмертельно, виживе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні