Олександру Рачкову дали 7 тисяч доларів хабара

15
11
Олександру Рачкову дали 7 тисяч доларів хабара
Заступник Луцького міського голови отримав 7 тисяч доларів хабара. Після чого до його кабінету завітали працівники департаменту захисту економіки Національної поліції.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради у кабінеті та автомобілі заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. Одразу після цього чиновнику стало погано – йому викликали «швидку». Відомо, що у чоловіка є проблеми із серцем.

Слідчі поки не коментують причини обшуків.

Однак, «Волинь24» стало відомо, що справа пов’язана з корупцією. Відомо, що Олександр Рачков цього дня отримав в якості хабара 7 тисяч доларів.

Ці гроші і знайшли правоохоронці у його кабінеті.

Також підозрюваними у справі можуть бути головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк, керівник міського відділу архбудконтролю Юрій Маслюк та депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук.

Згодом стало відомо, що трьох посадовців міської ради, в тому числі заступника мера спіймали на хабарі. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Цього дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До нього завітали щоб поділився. А він жлоб не захотів. От вони все й забрали. Жадность фраєра згубила.
Відповісти
Нормальні люди розповіли кому слід, що і як і правильно зробили! Треба ту нечистоту на чисту воду виводити!!!
Відповісти
Зрозуміло чому так швидко примчав до Луцька Палиця... Відчуває, що ту всю свору з міськради можуть за цікаве місце взяти, від рук давно відбились!
Відповісти
Кому війна, кому...
Відповісти
Скажіть хто слідчий я йому руку пожму і подякують від щирого серця
Відповісти
Всі вони однакові , різниця в кількості накраденого.
Відповісти
Всі вони однакові , різниця в кількості накраденого.
Відповісти
диму без вогню не буває...
Відповісти
Так коли ж вибори мера???
Відповісти
Ще один молодий реформатор!! Уявляю як його зразу зненавиділи "колеги по цеху" через те, що не поділився. Ще квартирку державну прихопив!
Відповісти
Там в половини тре обшуки робити, ви гляньте на їхні декларації. То ж логічно зрозуміло що вони тримаються на місці на заради зарплатні... Якби хотіли без проблем відкрили на всіх кримінальні справи...
Відповісти
І шо навіщо брав ? Хто із ним був у темі ? скільки вони до цього часу намутили ? в тюрму їх
Відповісти
Тупі, якісь, хабарники пішли. Взяв 7000 баксів хабара. Приніс в робочий кабінет. Положив в сейфі написав:"хабар". Поліція прийшла -хабар забрала. А чому не заховав десь в лісі , в дуплі дерева, чи в банці не закопав в землю. Блін, тупі хабарники пішли.
Відповісти
Коли вбиваєш це призвище у пошук, то серед перших є публікація 2017 року про всю родину, так там стільки захисничків знайшлось у коментах, так виправдовують статки... Ну що - отримали? От звідки статки!!! А "захисничкам" мабуть добре щось "повирішував"! :) І серце не схоплювало коли хабарі брав...
Відповісти
Певно вже зовсім Левчука і групу роздратували дерибаном старого міста ...почали брати під ділові рученьки. Ще б позакривали на довго цих голодних чинуш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні