Ми не знаємо з чим це пов’язано, - Пустовіт про сморід у Луцьку

5
4
Ми не знаємо з чим це пов’язано, - Пустовіт про сморід у Луцьку
У мерії заявили, що працюють над виясненням причини смороду у Луцьку. Проте наразі не знають, чому неприємно пахне.

Про це стало відомо у вівторок, 24 квітня, під час оперативної наради Луцької міської ради.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що про проблему у міськраді знають, і її вирішенням займаються.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани просять чиновників розібратися зі смородом у місті

«Нині у нас є декілька версій, що може бути джерелом смороду у Луцьку. Зараз над проблемою працюють муніципальна варта, представники комунальних підприємств та екологічних служб. Хочу сказати, що на території цукрового заводу неприємного запаху немає. Будемо шукати, а як знайдемо – будемо думати», - прокоментував Пустовіт.

Нагадаємо, начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда вважає, що неприємний запах у багатьох районах міста виникає через вентиляцію міської каналізації.

Він зазначив, що працівники відділу екології міськради були на Цукровому заводі та перевірили очисні споруди. Запахи на цих ділянках в нормі, і на місто вони не поширюються.

Натомість перший заступник міського голови Григорій Недопад вважає, що сморід може виникати за межами Луцька – у селі Гірка Полонка, чия каналізаційно-насосна станція не справляється з потужностями. Тож, за його словами, у місті начебто немає причин для неприємних запахів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повторював,повторюю і буду повторювати,що коли піде ця влада міста,яку громада не вибирала,"запашок"пропаде тієї ж миті.Тхне від них!!!
Відповісти
Ви повністю праві, і цей сморід скоро пошириться на всю Україну.
Відповісти
Цим самим Пустоцвіт визнав, що псевдовлада міста БЕЗСИЛА. Час йти ГЕТЬ! Сморід відразу зникне.
Відповісти
Наприклад. У нас на Чернешевського дуже воняє, це 7 відкритих люків каналізації. Як вечером пройтись починая від вул. КОВЕЛЬСЬКА до 13 школи то мімо відкритих люків це даже заннатто вонь.
Відповісти
Джерелом смороду в Луцьку є Рачком з компанією на чолі з Пустовітом!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні