Депутат Ткачук мав долю з хабара Рачкова

5
-1
Депутат Ткачук мав долю з хабара Рачкова
До скандальної справи за фактом вимагання хабара причетні, окрім заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова, посадовці Луцької міської ради, а також голова земельної комісії Євген Ткачук.

Відомо, що у січні 2018 року зафіксували факт вимагання та одержання Рачковим другої частини від усього хабара, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Рачков одразу ж після зустрічі із заявником на автостоянці поблизу готелю «Україна» у Луцьку передав голові земельної комісії Євгену Ткачуку 5 000 доларів у автомобілі останнього. Хабар давали, аби Ткачук не перешкоджав та не створював перешкод у проведенні процедури узаконення збудованого житлового будинку та сприяння у зміні цільового призначення земельної ділянки.

До того ж, ще у грудні минулого року задокументували перший факт передачі частини від усієї суми неправомірної вигоди в розмірі 5 000 доларів. Відомо, що ці гроші на вимогу Олександра Рачкова передали його дружині - нотаріусу Луцького міського нотаріального округу Волинської області Тетяні Рачковій.

Учора ж, 25 квітня, згаданих осіб затримано під час одержання ними останньої частини від усього хабара в розмірі 7 000 доларів.

Окрім того, у ході документування злочинних дій Рачкова встановили факт його посередництва під час вимагання Головою Шацького міськрайонного суду неправомірної вигоди від громадянина в сумі 10 000 доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду нею кримінального провадження.

Зауважимо, що у лютому минулого року депутат Луцької міської ради Євген Ткачук заявив про вихід з партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» й перестав очолювати міську фракцію «Солідарності». Згодом він та ще декілька депутатів фактично «забули» про партійну дисципліну і пристали на пропозицію фракції «УКРОП» щодо необхідності заміни секретаря ради Юлії Вусенко та частини посадовців із команди Романюка. Далі ж Євген Ткачук та інші депутати-"зрадники" підтримували скандальні рішення провладної укропівської більшості у мерії.

Нагадаємо, що у середу, 25 квітня, на хабарі затримали посадовців луцької мерії та голову суду.

Все розпочалося з обшуку кабінету заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

Згодом слідчі дії продовжилися надворі, на стоянці біля мерії. Рачкову нібито передали гроші, які він заніс до кабінету. Після цього до кабінету зайшли представники Департаменту захисту економіки Нацполіції.

У справі фігурують також головний архітектор міста Луцька Леонід Герасимюк та представник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Юрій Маслюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так Ткачук бізнесмен,він що мало заробляє...для чого він пішов в депутати...щоб хабарі брати?!
Відповісти
а для чого вони всі йдуть в депутати? Звідки в таких безробітних, майже волоцюг як паша данильчук - квартира, гроші на рахунку і т.д, це що вказують в деклараціях - верхівка айсберга
Відповісти
Депутати турбуться лише про власну кишеню!Гнати їх з теплих кабінетів! Жоден з них не виконав на 10% того,що обіцяв!Сидять в кріслах і називають собі кишені!Ганьба!
Відповісти
Коли вже Господь буде їх наказувати?Бо бандит,бандита не наказує.крадуть безбожно в ніхто не садить її та не забирає накрадене.явони жн самі з себе сиіються.яоце держава-оце дурдом. А ми,нарід жебраки і раби.Пенсія 1800 за 44 роки стажу на заводі при зарплатв 700 руб.Вдумайтеся, які це були гроші? А зараз хочеться кричати га весь світ.Кооперативну каартиру купив,а заплатити комунальні не можу.3.-кімнатна ,3000 грн.
Відповісти
Там ще Недопад з Полішуком в тємі. Ще їх потрусити треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні