--> Луцькі депутати хочуть приєднати до міста три сільради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі депутати хочуть приєднати до міста три сільради

4
-5
Луцькі депутати хочуть приєднати до міста три сільради
Депутати Луцької міської ради на найближчій сесії розглянуть проект рішення про об’єднання з Прилуцькою, Підгайцівською та Гіркополонківською сільськими радами.

Це питання обговорювали на постійній комісії з питань законності, етики та регламенту 24 липня.

Як зазначив директор департаменту економічної політики міської ради Олександр Озінович, підготовка до об’єднання з навколишніми громадами уже розпочалась.

Вибір майбутніх партнерів чиновник пояснив тим, що з Прилуцьким уже укладений договір про співпрацю, з Підгайцями – такий документ напрацьовується, а Гірка Полонка висловила аналогічне бажання.

В робочу групу, яка підготує рішення про створення об’єднаної територіальної громади, планують делегувати першого заступника міського голови Григорія Недопада.

Ініціатором об’єднання вже на найближчій сесії може виступити Луцька міська рада. Після цього сільські ради матимуть 30 днів на громадські обговорення.

За підрахунками директора департаменту економічної політики, весь процес об’єднання разом з підготовкою до виборів може зайняти близько п'яти місяців
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голові підгаєцької СР Семенюку вже захотілося луцьких хабарів?
Відповісти
Скоріш за все, він вже відробляє
Відповісти
Люди, які керують Україною, на 100% розділяють цінності пересічних українців. Всі крадуть, просто дехто вкрав стільки, що може купляти бабусів за гречку для голосування за себе. Бабка бере "шарову" гречку і, голосуючи за гречкосія, радіє тому, як "обманула систему". Українці в більшості ненавидять державу і владу, і мріють красти більше, ніж дрова та гвинти на роботі. "Бо всі крадуть". Мріють про шару. Якщо заглибитися у проблему, ми маємо подвійний зворотній зв'язок демократична_влада - народ. Згідно до соціології будь-якої групи людей, приблизно половина населення є інфантильною бидломасою, що живе так, як сказала влада. З іншого боку, влада у демократичній країні обирається з середовища цієї бидломаси. Отака х-ня, малята. Меншості активних людей треба дуже важко і жорстко працювати, щоб змінити... ні, не владу. НАРОД! Змінити мислення людей, щоб їхні тупі голови перестали голосувати за лайно. А голосували хоча б за менше лайно. Майдан робила не більшість Українців. А приблизно 10-20%. Ще 20-30% - пасивно співчувало. Ще 20-30% - пасивно співчували владі. І 10-20% - активно антимайданили чи мали пряме відношення до режиму Януковича. Всі важливі перетворення роблять 10-20% активного населення країни. А всі інші - просто пристосовуються. Треба міняти народ. Як це колись робили активісти у 19ст.
Відповісти
Люди, які нині керують Україною, РАЙОНАМИ, ОБЛАСТЯМИ не є по суті українцями: не користуються у побуті мовою, не цінують культурні здобутки, природні багатства (руйнування пам'яток архітектури, вирубка лісів, отруєння землі - нормальна справа для сучасних можновладців), і гадки не мають про цінності держави Україна. Для них головне - урвати для себе, побільше, без упину, мільйони, мільярди. А завтра хоч потоп. То як від таких людей чекати проявів національної гідності? Захисту державних інтересів? Взагалі державности? Таким людям без коріння однаково, що продавати, аби лише прибуток був.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні