--> З луцького маршруту №33 масово сходять автобуси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З луцького маршруту №33 масово сходять автобуси

3
1
 З луцького маршруту №33 масово сходять автобуси
За кілька місяців з луцького маршруту №33 зійшло більшість автобусів.

Про це стало відомо у вівторок, 6 грудня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк розповів, що раніше ніхто з перевізників не хотів пускати автобуси на вулиці Огієнка та Клима Савури через малий пасажиропотік. Втім, 7 вересня в Луцьку таки вдалось запустити маршрут №33, що пролягав через ці вулиці.

Його обслуговували дев’ять автобусів, але вже через два тижні троє з них зійшло.

Перевірка встановила, що автобуси курсують напівпорожні. Згодом з маршруту зійшло ще дві машини – залишилось чотири.

Після цього чиновникам довелось змінити схему руху на маршруті. Однак, незадоволеними залишились жителі вулиць Огієнка, Чорновола та Клима Савури, які тепер просять повернути маршрутки.

Анатолій Миронюк каже, хоч під відповідним зверненням і підписалось чотири сотні лучан, та автобуси там ходять напівпорожні.

Тож повернути стару схему руху можливо лише в тому випадку, якщо на маршруті буде більше автобусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суб'єктивна думка. Тому що маршрут був реалізований як в першому так і в другому випадку бездарно. Для чого такі круги "мотати". Маршрут має рухатись, на мою думку, в обох напрямках однією дорогою, щоб можна було швидко повернутись, а не кружляти навколо декількох мікрорайонів. Звісно використовують інший транспорт, тому і напівпорожні. або пускати подвійний маршрут в обох напрямках 33 та 33а.
Відповісти
Так з Чорновола дуже зручно до Винниченка а від Винниченка до Чорновола як добиратися. Якби 33 ходила і назад так само то людей було би багато..... Проексперементуйте... Але ж що Вам у Вас машини Ви сіли і поїхали , а людям що хоч те й роби!!!
Відповісти
Кому той маршрут потрібний??? Ви пустіть зі спальників до Київського майдану, через Чорновола, по Карпенка Карого, а то таке вчверили!!! Жах!!! Однією 23 або 2 по колу можна добратись, це ж взагалі???!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні