В Україну прибула вакцина від кору

2
3
В Україну прибула вакцина від кору
В Україну доставили 220 тисяч доз вакцини проти кору, паротиту та краснухи (КПК), закуплені за кошти державного бюджету. Препарат буде розподілено у регіони.

Про це ідеться у повідомленні МОЗ у Фейсбуці.

"На запит МОЗ Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine здійснив прискорену доставку вакцини для відповіді на спалах кору в Україні", - зазначають в міністерстві.

Відповідно до графіку поставок, нова партія мала прибути в Україну лише у квітні. Проте, зважаючи на ріст охоплення вакцинацією проти кору дітей і, відповідно, більше використання вакцини, МОЗ замовило прискорену доставку вакцини КПК.

Це вакцина Пріорикс™/Priorix™ виробництва GlaxoSmithKline, Бельгія, яка має державну реєстрацію і прекваліфікована ВООЗ. Вона ефективна й безпечна і надається державою безкоштовно.

"Закликаємо батьків по всій Україні вакцинувати своїх дітей від такого небезпечного захворювання, як кір, а лікарів - заохочувати пацієнтів до вакцинації", - ідеться у дописі.

Всередині коробок вакцина транспортується у термобоксах, що спеціально призначені для перевезення та дотримання температурного режиму. Це світова практика якісного транспортування. Кожна вакцина має термоіндикатор, за яким кожен може перевірити, чи не порушувався температурний режим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага вже в Сумах вкололи БЦЖ і дитина померла.І,що це ж не ваша.Ніхто умний впкцинувати своїх жітей не буде.м
Відповісти
Вакцинуйте своїх дітей.Досить проводити на наших.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні