Секретар РНБО повідомив, які люди менше за всіх хворіють на коронавірус

0
10
Секретар РНБО повідомив, які люди менше за всіх хворіють на коронавірус
Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що люди, які отримали щеплення від кору, майже не хворіють на коронавірус.

Про це він заявив в інтерв’ю “Українському радіо”, пише Newsmakers.

“З коронавірусом ми також розуміємо, у яких країнах світу це відбувається, більше того, у яких містах, розуміємо середній вік населення, який хворіє на коронавірус, розуміємо, які люди, на превеликий жаль, помирають від нього.

Переважна більшість – це люди літнього віку – 80-85+. Люди, які отримали щеплення на кір, майже не хворіють”, – заявив чиновник.

Данілову сказали, що в України люди масово скуповують крупи, цибулю та часник. І запитали, чи можете він заспокоїти людей.

На це він сказав, що “цибуля та часник – це народний засіб, який дозволяє застерігатися та підвищувати імунітет в будь-який період року”.

За словами секретаря РНБО, коронавірус не страшний, а найгірше, коли люди починають самі себе накручувати та створювати панічні настрої.

Він додав, що на звичайний грип хворіє набагато більше людей: “Більше того, від звичайного грипу і гине більше людей, ніж від коронавірусу, щороку це близько 650 000”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні