Хоспісу у Ковелі передали автомобіль «швидкої»

0
-7
Хоспісу у Ковелі передали автомобіль «швидкої»
Мальтійська служба допомоги у Волинській області передала Волинській обласній лікарні "Хоспіс", що у Ковелі, у безоплатне користування автомобіль швидкої допомоги марки Daimler Chrysler E270 CDI для транспортування важкохворих пацієнтів.

Про це йдеться на сторінці закладу у Фейсбуці.

Цей транспортний засіб лікарня отримала в якості гуманітарної допомоги.

Авто оснащене ношами-каталкою, кріслом для медичного працівника, кисневими балонами, нішами для зберігання сумок-укладок, шин та складаних нош із кріпленнями.

"Головний лікар Віслогузова Н.В. і колектив КЗ "Волинська обласна лікарня "Хоспіс" м.Ковель" щиро вдячні пані Блеккер В.М. за допомогу у придбанні спеціалізованого автомобіля та мають надію на подальшу плідну співпрацю у придбанні засобів догляду за важкохворими пацієнтами", - ідеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні