--> Померла журналістка телеканалу ZIK | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Померла журналістка телеканалу ZIK

1
1
Померла журналістка телеканалу ZIK
У суботу, 17 лютого, після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням у віці 31 рік померла журналістка телеканалу ZIK Ірина Венгер.

Про це пише ZIK.

Ірина народилась 16 лютого 1987 року у Тернополі. Після закінчення факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка продовжила працювати в рідному виші в якості асистента кафедри радіомовлення і телебачення.

Паралельно з роботою на факультеті Ірина була журналістом «Головних новин Львова» на ТРК «Люкс». Пізніше – програма розслідувань «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK.

У 2011 році одна з програм, підготовлена Іриною Венгер у співавторстві із Катериною Рибій, отримала відзнаку «Честь професії».

Згодом Ірина стала редакторкою проектів «Історична правда з Вахтангом Кіпіані», «Правокація» та інформаційної програми «Огляд дня».

Останні роки життя вона боролась із тяжким онкологічним захворюванням. В Ірини Венгер залишились чоловік Вадим та дворічний син Матвій. Поховають її у Тернополі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай земля їй буде пухом а чоловікові і синові хай бог допоможе пережити цю велику втрату.співчуваю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні