У Луцьку на прибирання вулиць виділять 13 мільйонів гривень. ВІДЕО

3
11
У Луцьку на прибирання вулиць виділять 13 мільйонів гривень. ВІДЕО
На прибирання луцьких вулиць департамент ЖКГ міської ради планує витратити майже 13 мільйонів гривень.

Йдеться про санітарне прибирання проїжджих частин, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів, зокрема про механізоване прибирання та полив вулиць, із подальшим вивезенням сміття на полігон у Брище, - йдеться у сюжеті "12 каналу".


Тендерні пропозиції на Прозоро кандидати можуть подавати до 19 березня. Серед вимог, які ставлять до кандидатів, – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається.

Також серед вимог - обов’язкова наявність GPS-навігації на прибиральній техніці, очищення від ґрунту та порослі територій уздовж дорожніх бордюр зі сторони газонів і тротуарів, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В когось з чиновників має появитися нова машина, або квартира
Відповісти
Хтось погріє руки, ми ж українці, не вкрали - даром день пройшов
Відповісти
Лот на 8 міл.грн. виграє підприємство Швеця а той знає таблицю ділення. Ні щоб комунальним підприємствам віддати прибирання. Але з кп не так просто витягнути гроші як підприємця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні