Волинський поет отримав престижну премію

1
-1
Волинський поет отримав престижну премію
Волинському поету Павлу Коробчуку вручили премію імені Бориса Нечерди.

Про це Павло повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише Волинський інформаційний портал.

«Вручили мені премію імені Бориса Нечерди. Тішуся», - йдеться у дописі.

Довідково:

Літературна премія імені Бориса Нечерди заснована Лігою українських меценатів, редакцією журналу «Київ» та Одеською організацією Національної спілки письменників України.

«Я жив як міг, я не лукавив», — мабуть, ці рядки можна було б поставити як епіграф до всієї творчості видатного українського поета Бориса Нечерди. І саме за такими високими критеріями, а ще «за самобутні художні відкриття та утвердження нових напрямків в українській поезії» журі визначає лауреатів премії його імені.

Зазначимо, що літературну премію імені Бориса Нечерди Ліги українських меценатів за 2017 рік присудили поетові Павлу Коробчуку за збірку «Хвоя» ще у липні 2017 року. А сьогодні її, вочевидь, йому вручили.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а він точно - волинський? його батько - Петро - так, а Павло давно живе у столиці і не позиціонує себе "волинським" поетом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні