Гіпермаркет «Там Там» та супермаркет «Express Tam Tam» подарували лучанам путівки у Грецію*

0
-4
Гіпермаркет «Там Там» та супермаркет «Express Tam Tam» подарували лучанам путівки у Грецію*
Першого вересня мережа «Там Там» організувала розіграш подарунків, якій відбувся на першому поверсі торгово-розважального центру «ПортCity».

Головний приз – путівка до Греції.

Протягом вересня в мережі «Там Там» відбувалась акція, яка давала можливість тримати путівку на відпочинок. Для цього необхідно було придбати товари на суму від 200 гривень, заповнити анкету та прийти на розіграш. Тож у перший день осені тисячі лучан випробовували долю й отримували цінні подарунки за покупки у «Там Тамі».

До слова, покупці й супермаркету й гіпермаркету мали шанс отримати путівку на двох осіб. Таким чином четверо лучан відвідають Грецію в оксамитовий сезон.

Для розіграшу ведучий запросив в допомогу маленьких помічників. Тому анкетки тягнули саме вони. Спочатку розіграли набір з водою та цукерками. Також переможці акції отримали сертифікати по 500 гривень на покупки в гіпермаркеті «Там Там».

Звісно, що найочікуваніший приз – путівка на море. Переможець, який поїде д Греції завдяки покупкам в супермаркеті «Express Tam Tam» - Людмила Тарасенко. Жінка не вірила власному щастю, хоча й зазначила, що завжди бере участь в розіграшах від «Там Таму».

В свою чергу, гіпермаркет «Там Там» подарував путівку на двох Юрію Яремко. Який теж не стримував радісних емоцій.

Мережа «Там Там» привітала переможців та побажала гарного відпочинку пообіцявши усім учасникам, що попереду ще багато подарунків та перемог!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні