У Китаї обіцяють запустити найшвидший потяг в світі

0
1
У Китаї обіцяють запустити найшвидший потяг в світі
У Китаї планують запустити надшвидкісну транспортну мережу HyperFlight, потяги якої зможуть розвивати максимальну швидкість до 4000 км на годину.

Проект планує реалізувати китайська аерокосмічна корпорація CASIC (China Aerospace Science and Industry Corporation), пише УНІАН із посиланням на Sina.com.

Повідомляється, що система HyperFlight - це поїзд на магнітній подушці, що рухається в тунелі з низьким вакуумом.

Над проектом працюватимуть понад 20 китайських та закордонних інститутів, в розпорядженні CASIC вже є більше 200 патентів щодо транспортної системи.

Проект буде розвиватися в три етапи. Спочатку будуть запущені регіональні поїзди, що розвивають швидкість до тисячі кілометрів на годину. На другому етапі сполучення буде налагоджено між великими мегаполісами, а швидкість збільшиться вдвічі. На третьому етапі HyperFlight повинна вийти за межі Китаю.

Раніше, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск оприлюднив відео тестового запуску революційної системи Hyperloop, в якому транспортний модуль вдалося розігнати до 324 км/год всього за кілька секунд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні