На Рівненщині затримали рецидивіста, який пограбував жінку

0
-1
На Рівненщині затримали рецидивіста, який пограбував жінку
43-річну мешканку районного центру Березне пограбував малознайомий чоловік. Правоохоронці встановили особу зловмисника, судимого вже за аналогічний злочин.

Про це власкору IA ZIK повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група встановила, що вранці на подвір’я потерпілої зайшов чоловік, із яким раніше вона бачилася у колі спільних знайомих. Гість просив у господині позичити йому гроші на спиртне, однак та відмовила. Чоловік вгледів залишені на столику мобільний телефон та 150 гривень. Відпихнувши жінку, яка стояла поруч, забрав телефон і гроші та втік.

Поліцейські Березнівського відділення поліції оперативно розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий за грабіж та крадіжки 27-річний місцевий житель.

У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України вирішується питання повідомлення йому про підозру. За скоєний грабіж зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Мобільний телефон повернули власниці, а гроші зловмисник уже встиг потратити. Поліцейські перевіряють його на причетність до інших аналогічних злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні