У Луцьку склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону

6
0
У Луцьку склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону
Луцькі патрульні склали матеріали на водіїв «маршруток», які розмовляли по телефону під час керування.

Протягом дня у четвер, 15 червня, в різних частинах Луцька, екіпажі полісменів склали сім постанов на водіїв маршрутних таксі, які розмовляли по телефону під час руху, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Двох із водіїв притягнули до покарання повторно.

«Останнім часом почастішали випадки ДТП за участю маршрутних таксі. Ймовірною їх причиною може бути використання засобів зв’язку під час руху, а це відволікає водіїв. Наголошуємо пасажирам, що хоч складання адмінматеріалу і займає 10-15 хвилин часу, але від цього залежить їхня безпека. Штраф за це чималий – 425 гривень. Двох водіїв ми навіть упізнали, бо вже оформляли на них матеріали за ч. 2 ст. 122 КУпАП», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Петро.

Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
реклами на маршрутному таксі майже не видно!!!
Відповісти
ВИННІ самі пасажири -- не роблять зауважень таким вбивцям ...за кермом ! БО й самі чешуть язика по 20 =30 хвилин в салонах . У ЯКУ європу такій братіі іхати ?
Відповісти
Зроби зауваження шоферу в наушниках Розумник.
Відповісти
В першу чергу нехай поліція зверне увагу на себе. Неодноразово бачила на свої очі,як патрульна поліція розмовляє по телефоні за кермом.
Відповісти
Пані ви з пунктом 2.9 (д) ПДР україни ознайомтесь, а не пишете всяку нісенітницю!
Відповісти
Треба перевіряти все ,кількість годин на маршруті шофера, днів сп'яніння .Одним словом не один телефон бачити. Трохи ще підприємство перевізника.І повідомляти Лучан про маршрути на яких що робиться.Щоб Лучани в наступному році хто і зашо виграли тендер на перевезення Людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні