Над Луцьком кружляють винищувачі та військово-транспортні літаки

5
0
Над Луцьком кружляють винищувачі та військово-транспортні літаки
Для участі в чергових військових навчаннях на Луцький військовий аеродром прилетіли винищувачі та військово-транспортні літаки.

Для участі в чергових військових навчаннях на Луцький військовий аеродром прилетіла пара легких фронтових винищувачів МиГ-29 зі складу 114-ї бригади тактичної авіації, - повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈» у соцмережі.

Також прилетіли військово-транспортні літаки Ил-76МД зі складу 25-ї бригади транспортної авіації (аеродром Мелітополь у Запорізькій області) та Ан-26 зі складу 456-ї бригади транспортної авіації (аеродром Гавришівка (Вінниця)). Також прилетіла пара вертольотів Ми-8.

Деталі згодом.

Теги: літаки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авіація наша представлена на 99,9% рядянським варіантом третього покоління.Модернізувати стару техніку в сучасних реаліях світу не потрібно. Світ пішов ДАЛЕКО від нас.Бо все що зараз літає над нашим містом це металобрухт.Потрібно надати наші аеродроми авіації НАТО,бо на сьогоднішній день це гарантія від Росії на 100%
Відповісти
а авіація НАТО готова сюди прилетіти і захищати повітряний
простір України? ))) чи її питати не треба?
Відповісти
Від сусіда-варята -країни росії потрібно захищатись
Відповісти
Прилетять НАТОВські ушльопки.. і бігом при тому.. Тільки коли вони тут будуть і їхні корпорації то на чорта їм здались дурні скакуни і інша шваль яка хотіла печеного льоду у 2013-2014????
Відповісти
лісник, убийся головою об стіну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні