Україна може перемогти у війні у найближчі 2-3 місяці: що для цього треба

2
Україна може перемогти у війні у найближчі 2-3 місяці: що для цього треба
Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року.

Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник, повідомляє 24 канал.

За словами Черника, у Заходу є всі ресурси, аби доля цієї війни була вирішена не в найближчі 5-8 місяців, а – 2-3 місяці. Для цього треба, щоби партнери України нарешті ухвалили рішення надати всю необхідну зброю у достатній кількості.

Літаки. Обіцяна Україні кількість винищувачів F-16 – 60. Однак, за словами військового експерта, було б дуже добре отримати до 200 машин. Проблем із цим у Заходу немає, адже таких літаків у світі є понад 4000.

Далекобійні ракети. Черник вказав, що з цим у Заходу також немає проблем. Самих лише ракет ATACMS на складах – майже 4000. Полковник запасу зазначив, що це дуже серйозна кількість для втілення необхідних цілей.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон. Вони малесеньку Авдіївку проходили 10 років, і поклали там, за великим рахунком, повноцінний корпус. З їхнього боку там усе таке саме, тож узяти Донецьк, наприклад, можна лише потужними бомбардуваннями, що під силу США", – оцінив військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли ти повертаєшся у цивільне життя - ти хочеш бачити людей, які тобі допомагають. А ти бачиш тих, кому однаково, і дивишся на них, як на лайно. А так не хочеться - бо ми воюємо за цих людей, за цю країну
Відповісти
Для цього потрібно змінити зелену владу і ''вибити'' в союзників все необхідне озброєння, аж до запрошення війська союзників!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні