«Дай Бог повстанцям з ДНР восстати, я стану в ряди», – у Луцьку затримали п’яного «сєпара». ВІДЕО 18+

15
0
«Дай Бог повстанцям з ДНР восстати, я стану в ряди», – у Луцьку затримали п’яного «сєпара». ВІДЕО 18+
Затриманий за агресивну поведінку, чоловік заявив, що є «нащадком росіян» і при нагоді «приєднається до рядів ДНР».

Інцидент трапився близько опівночі в Луцьку, повідомив самооборонівець Олександр Ніколайчук.

«Ввиклик на вул. Гальшки Гулевичівни: співмешканець побив вікна. "Сєпар" і нащадок росіян, як він себе називає, повибивав геть усі шибки у будинку співмешканки. Порізався склом з вікон. Від надання медичної допомоги категорично відмовився», – розповів Олександр.

За його словами, порушник також пошкодив автомобіль патрульних: ногою вибив решітку.

«Далі він із пляшкою в руці кинувся на мене, намагаючись нанести удар. Я пляшку відібрав. А колега посадив його на землю. А далі дивіться самі, якщо маєте міцні нерви. Пік спітчу після першої хвилини. СБУ має бути цікаво», – зауважив чоловік і поділився відеозаписом «промови» п’яного неадекватна.

Серед іншого чоловік запевнив, що родом - із Росії і приєднається "до рядів ДНР".


18+ Увага! Ні в якому випадку не демонструйте це відео дітям та людям із нестійкою психікою. Багато ненормативної лексики.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"18+ Увага! Ні в якому випадку не демонструйте це відео дітям та людям із нестійкою психікою. Багато ненормативної лексики." То для чого взагалі виставляти це відео, якщо й без нього зрозуміло, що те чмо ДИБІЛ.
Відповісти
Щоб потім такі самі ватні індивіди не кричали, що "срускіх ущемляють" за те що він руська свиня.
Відповісти
На Схід його або в шахту чи на поле хочби, буряки сапати день і ніч
Відповісти
Самооборона ви толерантні лохі.Чому він не каліка?
Відповісти
Пацани з Азова я надіюсь його провчать.Тим паче відомо де його шмандовка живе
Відповісти
опустив всю самооборону.Попаде на Даунбас відео будуть ті думати що сепари вже в Луцьку головні.Нащо така самооборона йдіть краще після собак гівно прибирайте
Відповісти
Це шо костюк на фоні говорить?
Вона ж сосе у всіх підряд
Відповісти
а чему удивляетесь ??? разве идиотизм имеет национальность ??? больной, агрессивный придурок..)) среди нас мнооооого подобных...а вы чем лучше , ведь я прочитала внизу коментарии и тут такие выражения - "лугандосы" " даунбас" и т. д.)) люди, вы чем лучше этого имбицыла ????!!!! там живут такие же люди, несчастные, окровавленые и израненые войной, там есть детки, которые ни в чём не виноваты......этот хоть пьяный, а вы то трезвые !!!!! вы , блядь, ещё хуже , чем этот придурок... )) вы же лююююди !!!!!!!!!!
Відповісти
Что у трезвого на уме,то у пьяного на языке. Такое надо пресекать в корне и тогда не будет "несчастные, окровавленые и израненые войной, там есть детки, которые ни в чём не виноваты..".Когда гангрена пальца,его удаляют,чтобы потом не удалять всю руку или,хуже,когда "загнется" весь организм.Жестоко,да! Но иначе нельзя! Это жизнь,а не российский сериал про "героических" ментов...
Відповісти
КАЖЕШ ТАКІ САМІ ТАМ ЛЮДИ ???? ТІ, ЩО ПЛЮВАЛИ В ОБЛИЧЧЯ НАШИМ ПОЛОНЕНИМ ??7 ЧИ ТІ. ЩО ТОПТАЛИ НАШ ПРАПОР ??? ТЕБЕ ПОСАДИТИ ПОРЯД З ТИМ УРОДОМ. І ВІДОМСТИТИ ЗА НАШИХ ХЛОПЦІВ...
Відповісти
Та перестань ти хєрню нести! Немає там нормальних людей. Но, може процентів 5 набереться. А остальні, то таке само бидло як той на відео! Україні треба звільняти територію Донбаса, аде даунбасів всіх за порєбрік, або на 2 метри під поверхню!!!
Відповісти
Забив би нахуй в маунті
Відповісти
Для чого ви це знімаєте?
Відповісти
Таку сволоту потрібно провчити. Томущо це не людина це просто бидло!!!
Відповісти
Мне больше нравится видео, когда этого оленя вывезли в лес и он там со слезами обещал с утра пойти в военкомат и записаться добровольцем в ВСУ, а потом пел гимн Украины))) а чтобы не сбился с ритма, ему постукивали палкой по спине))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні